O nama – Više o PromoPrint grafičkom studiju iz Našica

 

Promoprint - o namaMi smo obrt za grafički dizajn koji djeluje u Našicama i diljem Slavonije i Baranje. Naše dugogodišnje iskustvo iz područja reklamnog tiska datira još iz 1998. godine. To je bilo vrijeme sitotiska i ručno izrađene CNC gravirke.

Dugogodišnjim iskustvom i upornim radom nastojali smo pratiti trendove iz područja grafičkog dizajna tako da 2013 otvaramo obrt sa jednim ciljem a to je spojiti više tehnologija iz područja grafičkog dizajna u jednu cjelinu i ponuditi to potencijalnim klijentima. Zato pratimo najnovije tehnologije, učimo kako bi na vrijeme i u potpunosti mogli udovoljiti današnjim dizajnerskim trendovima.

Stoga Vam danas sa ponosom možemo ponuditi usluge kao što su grafički dizajn, reklamni tisak, izrada žigova, izrada ključeva…

Kod nas su vaše ideje na prvom mjestu

Termo-tisakPažljivo slušamo vaše ideje i predlažemo naša rješenja kako bi u potpunosti dobili što kvalitetniji proizvod iz područja grafičkog dizajna. Posebno smo ponosni što smo u mogućnosti pratiti zahtjeve jednog od najboljih klubova u hrvatskoj.

reklamni-2017

POSLOVNI POKLONI 2017 GOD.

Nudimo vam veliki izbor reklamnog materijala, poslovnih poklona, razna idejna rješenja, mogućnost tiska i gravura na sve materijale. Upaljači, olovke, poklon satovi, rokovnici, planeri, stolne mape,

Read More »

REKLAMNI SADRŽAJ

NAŠE USLUGE

KONTAKT

PromoPrint Našice
obrt za grafičke usluge
vl. Krunoslav Cili
31500 Našice, B. Radića74
mob: 091/617-2090,
tel/fax: 031/611-679
e-mail: promoprintna@gmail.com

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme
pon-pet: 7:00 – 15:00

GDJE SE NALAZIMO